Köztetek van olyan, vagy ismerősi körben, aki akár többször is átesett a covidon? Tényleg el lehet kapni újra?
Figyelt kérdés
2021. máj. 5. 10:39
1/13 anonim válasza:
Sajnos igen márciusban most is...
2/13 A kérdező kommentje:
1-estől kérdezném, hogy nem lehet az, hogy ki sem gyógyultál teljesen belőle? Annyira rövid az intervallum :/ volt a kettő között negatív teszted?
2021. máj. 5. 10:59
3/13 anonim válasza:
Volt negatív. Március 15 én lettem pozitív 26 án negatív.Akkor mar teljesen jól voltam. Most tegnap lettem pozitív és nagyon rosszul vagyok érdekesség hogy teljesen mások a tüneteim
4/13 anonim válasza:
1.alk teljes szag és izvesztés nátha 37 37.4 testhő
Most szagokkal semmi gond. Hányás hasmenés fejfájás 37.2 testhő légúti tünet nincs de sokkal rosszabbul vagyok ajuldozom gyenge vagyok
5/13 anonim válasza:
Már van vagy 4 variánsa, szóval persze, simán elkaphatod újra.
6/13 anonim válasza:
Igen, munkatársam anyukája is 2x volt már.
7/13 anonim válasza:
Mi tavaly novemberben átestünk rajta illetve férjemnek most is pozitív lett a tesztje az oltás után.
8/13 A kérdező kommentje:
És ha oltás után pozitív a teszt, ugyanúgy karantén? Vagy arra már azt mondják, nem nézik, mert oltva vagy?
2021. máj. 6. 11:01
10/13 A kérdező kommentje:
De akkor mi értelme van ennek? Beoltanak, megkapod a kártyát, elvileg védve vagy, elvileg nem kell többet a táppénzzel szórakozni. De ha oltanak, és ugyanúgy elkapod, akkor ugyanúgy karantén, ugyanúgy elkaphatja a többi családtag, ha 4-en éltek egy háztartásban akár 40 nap karantén, 40 nap táppénz, meddig lesz ez így?
2021. máj. 6. 11:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!