Miért köhög valaki csak reggel kelés után?
Felkelek az ágyból, eltelik 15 perc és elkezdek köhögni. Fentről jövő köhögés, nem mély. Eléggé irritáló érzés. Biztos hogy nem COVID miatt van mert már évekkel ezelőtt is volt, aztán eltűnt hosszú időre, időszakosan mégis jelen van. Illetve mintha most tavasszal kezdett volna el felerősödni. Napközben aztán alig van, este szintén. Valamiért csak reggel jellemző.
Nem dohányzok, egész életemben kb 2 doboz cigit szívtam el. Próbálok egészségesen táplálkozni.
Okozhat ilyet a hőmérséklet vagy a páratartalom?
34f
Eszembe jutott még a reflux. Talán az okozhat ilyeneket. Illetve a többi tipp is esélyes.
Természetesen tervezek orvoshoz menni.
Voltam még gyomortükrözésen is reflux miatt,de ott nem láttak felmaródást. Na ettől nyilván lehet reflux csak még nem olyan fokú,hogy károkat okozzon.
Nekem van időnként gyomorégésem és érzem hogy jön fel a sav de azt mondták nem ettől van.
Szerintem sokszor a dokik is csak találgatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!