Az, hogy “durvább” az immunreakcióm oltásra, összefüggésben állhat azzal, hogy átestem e már a covidon?
Figyelt kérdés
Anyukám és apukám biztosan koronások voltak, engem nem teszteltek de semmi jele nem volt. Mindhárman megkaptuk az oltást tegnap, és nekik semmi bajuk, nekem meg majd lerohad a kezem, fáj a fejem, ráz a hideg. Lehet ez esetleg azzal összefüggésben, hogy lehet én nem voltam covidos? Aki már túlesett rajta, annak milyen volt oltás után?2021. máj. 1. 18:10
1/5 anonim válasza:
Milyet kaptál? Fiatalabbaknál gyakran erősebb az immunreakció.
2/5 anonim válasza:
Mi is azt tapasztaltuk a családban, hogy minél fiatalabb valaki, annál "rosszabbul" viseli. Mindenki Astrát kapott, apukámnak semmi baja nem volt, én a kezemet napokig alig tudtam mozgatni és lázas is voltam. Hivatalosan senki nem volt koronás, tünetek se utaltak rá.
3/5 A kérdező kommentje:
19 vagyok és Pfizert kaptam. Az életkorra nem is gondoltam, de lehet van benne valami.
2021. máj. 1. 18:40
4/5 anonim válasza:
Igen, fiatalabbként jobb az immunrendszered és jobban reagál az oltóanyagra.
Én 40-es vagyok, én is tegnap kaptam Pfizert, azon kívül, hogy fáj a karom (nem csak a szúrás helye, hanem az egész), izom- és ízületi fájdalmaim voltak tegnap is, ma is. Sebaj, majd csak elmúlik. Apám még hónapokkal ezelőtt kapott szintén Pfizert, meg se érezte.
5/5 anonim válasza:
Voltam Covidos, Pfizert kaptam. 2 napig fájt a karom mindkét oltás után. Mondjuk a Covid is enyhe tünetekkel vágtatott át rajtam november végén 6 nap alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!