Az normális, hogy egy fél, egy óra állás után nagyon fáj a derekam? /15 éves fiú/
Én is ilyen vagyok. Még ha buliban vagyok és táncolok, akkor is megfájdul a derekam 1-2 óra állás után. Sőt, ha egy helyben kell állnom mozdulatlanul, pár perc után el is ájulok. Pedig a túrázást birom (20-30 km-t is).
Nekem sincs gerincferdülésem... A fene tudja.
Nagy segítség nem voltam, de gondoltam írok, h ne érezd magad egyedül a problémáddal.. :)
26/L
Szia!
Ezt az állást hogyan kell érteni? Áll a bolti eladó is, de nem egyhelyben. Ide-oda járkál, tesz vesz. Neki igy kell dolgoznia legalább 8 órán át.
A katona is áll, díszórségben mozdulatlanul, legalább egy órán át. Amikor kirándulsz, és turázol akkor is a lábaidon mész órákon át. Tehát a te állásod melyik ezek közül? Vszeg csak a tartásoddal lehet baj. A mozdulatlanul állást meg nem kell erőltetni. Apró mozgásokra mindíg van lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!