Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kinek mi a tapasztalata a...

Kinek mi a tapasztalata a koronavírus elleni oltással kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Szeretném, ha olyanok írnának véleményt, tapasztalatokat, akik már megkapták az oltást, vagy egy közeli ismerős megkapta. Ki milyen oltást kapott, mennyi idő után kaptátok meg regisztráció után, hogy éreztétek magatokat utána? Ajánlanátok másnak is?

Kérlek, kort vagy korcsoportot is írjatok.

Előre is köszönöm!

2021. ápr. 29. 11:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én senkit nem pontoztam le, 3-as vagyok. Szerintem random ide tévedt emberek csinálják,nem értem mire jó, de sok kérdésnél ez van :(
2021. ápr. 30. 12:45
 12/15 anonim ***** válasza:
Pfizert kaptam a mai káoszban. Úgy 3 órával az oltás után jelentkezett izom- és ízületi fájdalom, nem csak a karomon. Hol jobb, hol rosszabb. Reggelre remélem, elmúlik, és hát legalább hát a cucc :D Nem izgat, ajánlanám másnak is.
2021. ápr. 30. 22:53
 13/15 anonim válasza:
31 éves nő vagyok, december végén regisztráltam, múlt hét csütörtökön kaptam Sputnikot. Késő délután oltottak, 1-2 órával később enyhe karzsibbadást éreztem. Másnap egy kis karfájdalom, estére hidegrázás és gyengeség. Az oltás helye nyomásra még pár napig picit fájdalmas volt. De szerencsére ennyi. Én eleinte nem akartam az oroszt, de amikor felhívott a dokim asszisztense, hogy elfogadom-e, már nem gondolkodtam, örültem neki, hogy megkaphatom, ennyi várakozás után. Szerintem nincs vele semmi baj.
2021. máj. 1. 19:07
 14/15 anonim ***** válasza:

Én Szputnyikot kaptam kb két hete. A szúrás helyén fájt egy kissé a karom, másnapra hőemelkedésem, majd lázam is lett. Elég levert is voltam. Ez csak egy napig tartott, harmadnapra már semmi bajom nem volt.

Kb másfél hónap után hívtak, hogy mehetek. Mi is meglepődtünk, mert csak 18 éves vagyok. Én csak amiatt adattam be, mert szeretnék majd utazni, szóval nagyon remélem, hogy el fogják majd fogadni ezt is.

Ajánlani nem tudom, hogy ajánlom-e, majd kiderül, hogy hosszabb távon milyen hatása lesz.

2021. máj. 2. 22:19
 15/15 anonim ***** válasza:
Astrazenecát kaptam. Nekem is volt láz, hidegrázás fejfájás, gyengeség. 1 napig tartott. Inkább ez mint a covid, ki tudja mikor lesz megint pfeizer és ha lesz is, jut e. 35n
2021. máj. 7. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!