Leukémiás lehetek ?
Sziasztok!
Voltam a cég orvosnál (vér vételre vizelet EKG,vérnyomásmérés)
Es egyből mondta h munkába sem mehetek mert annyira vérszegény vagyok,hogy akármikor össze eshetek stb...nagyon félek:(
A vizeletben pedig több fehérjét találtak :( kell mennem most a körzetihez vérvételre megint aztán nőgyógyászhoz is és Hematológushoz... nagyon nagyon félek,h leukémiás vagyok vagy bármilyen rákos betegségem van 🥺😭 volt már valaki így és nem lett komoly baja ? 26eves vagyok
De a vizeletben féltünk:(
Mitől lehet akkor ez a vérszegénység?
Valami olyat jegyeztem meg így fejből h a vér eredményem 120helyett 88 de hogy mi azt nemtudom 🤷🏽♀️
Valószínű a hemoglobin.
Vizeletben max a fehérje vesztés látszik, viszont ennyi alapján ne stresszelj be,
De akkor mi köze ehez az egészhez a nőiorvosomnak?
Én már annyira kivagyok készülve félek és nagyon ideges vagyok ...sosem gondoltam volna,hogy ilyen érzést át fogok élni 🥺😭😭
Remélem nincsen semmi gond! A vérszegénységet szerintem ügyesen lehet kezelni. Ne aggódj!!!
Kiderült azóta valamilyen eredményed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!