Kinek melyik injekció fájt a legjobban?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi hogy ki melyik injekciot amit kapott találta a legfájdalmasabbnak.2021. ápr. 27. 18:24
1/5 anonim válasza:
Nekem az érzéstelenítők fájtak nagyon. Mikor pl a hátamról szedtek le anyajegyet és előtte körbeszurkálta, vagy mikor a talpamból kellett üvegszilánkot kioperálni...na az kegyetlen volt. De egyik oltás sem kellemes.
2/5 anonim válasza:
Nekem infuziokor.
5-6x nem talaltak el. Raadasul tovabb is szurkaltak belul
3/5 anonim válasza:
Méhnyakba kaptam szülés közben. Nem volt jó érzés!
4/5 anonim válasza:
Most volt csontvelő mintavételem, amikor a Lidocaint beadták, olyan érzés volt, mintha szét akarna repedni a csípőm, annyira feszített. Na, ez kegyetlen volt.
Illetve előtte kaptam Nubarin injekciót (ópiátos cucc) karba, az még iszonyatosan csípett. Eddig az életemben ez volt a két legdurvább, pedig kaptam már jópár injekciót.
5/5 anonim válasza:
Az érzéstelenítő, amit a torkomba kaptam mandulaműtét előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!