Miért nem kaptam visszajelzést a vackina regisztrációról?
Sziasztok.
Tegnap regisztráltam az oltásra, mindent kitöltöttem rendesen, egyedül az utolsó kapcsolattartásis pontot nem pipáltam ki, mert minek.
Viszont nem kaptam visszajelzést, ami egyébként ilyenkor gondolom járna, hogy sikeresen regisztráltam.
Ilyenkor mi a teendő, esetleg újra regisztráljak?
Köszi a válaszokat.
Szerintem a regisztáció sikerült, gondolom, jó adatokat adtál meg. Most már annyira gyorsan fogsz időpontot kapni, hogy pár napon belül be is hívnak. De az időpont foglalással is érdemes próbálkozni addig.
Ha sikerül időpontot foglalnod, akkor pl értesítsd a háziorvosod errő, hogy ne dolgozzon fölöslegesen a szervezéssel. (A nevében is köszi!)
Ugyan miért hívnák be utána pár napon belül, számolj már egy kicsit. Ha közel 1 millióan várnak még a listán és naponta 50 ezer körül oltanak, akkor nehogy azt hidd, hogy 1-2 nap után már hívják is.
Nálam 6 nap volt a regisztráció megjelenése és már azóta is eltelt további 3 nap és még semmi.
Én hétfőn regisztráltam, ma sikerült is holnapra időpontot kérnem, bár amikor kértem az időpontot, akkor a lekérdezős oldalon még mindig nemet írt a regisztrációra.
Ezt leszámítva egyébként elég gyors volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!