Sinopharm Covid vírus elleni vakcináról vélemény, tapasztalat?
Reggel oltottak vele, azóta összementem 160 centire, fekete hajam lett és megint 15-nek nézek ki. Bekapcsolt telefon nélkül is fogom az 5G-t és a kínai kormány nemrég hívott hogy miért egyedül rejszolok a fürdőszobában hentaira.
BA***G, amíg bepötyögted ide ezt a kérdést, beírhattad volna a google-ba is és kb. ezer találatot kapnál a kérdésedre...
Amit en lattam eddig rola,leirom.
Kormany kedvenc vakcinaja lett,igy a sajtoban is ezt erolteti,hogy oltsuk be magunkat. Folyamatosan erkeznek szallitmanyok.
Hatekonysagat tekintve elvileg az egyik leggyengebb.
Akiket eddig beoltottak siman elvannak minden tunet,mellekhatas nelkul,igy nem fogsz belehalni,ha beoltanak.
Jelenleg a Szputnyik mellett ezt a vakcinat sem fogadta el az EU,viszont az oroszt valoszinuleg nyar kozepen elfogja,a kinairol eddig nincs hir,de nagy valoszinuseggel ezt is elfogjak.
Kinaban mar beoltottak kb.50 millio embert ezzel a vakcinaval.
Sajat velemenyem: inkabb varok egy masik vakcinara (orosz,pfizer,moderna),mivel nekem nem surgos jelenleg beoltani magam. Viszont Astra Zeneca helyett a kinait valasztanam,ha muszaj lennek.
Reggel oltottak vele és még nem kívánom a rizst.
Apám már mindkettőt megkapta, semmi baja nem lett.
#4 vagyok
Eddig arrol olvastam a legtobb rosszat es valamelyik orszag is leallt az oltasaval korabban (pontosan mar nem emlekszem melyik). Persze ugyanugy vannak,akiknek nincs semmi tunetuk es vigan elvannak vele,de inkabb nem kockaztatnek. Az altalam preferalt oltasokrol nem nagyon lattam rosszat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!