Mitől érezhetek furcsa szagot/ízt?
Figyelt kérdés
Előszőr is leszögezném hogy nem biztos hogy érthető lesz amit irok, de aki mégis elolvassa annak köszönöm.
Körülbelül 3 hete észleltem előszőr hogy egy bizonyos ételnek megváltozott a szaga. Akkor még annyira nem zavart, mert úgy gondoltam hogy biztosan csak megromlott. De aztán napról napra egyre több dolgon érezni kezdtem ezt a furcsa szagot amit nem tudok leírni milyen de nagyon-nagyon büdös. Most már ott tartok, hogy ugyan ezt szagot érzem ízbe is. Igen ez nagyon hülyén hangzik de így van. Egyszerűen megbolondulok tőle. Mi válthatja ezt ki?
2021. ápr. 23. 20:30
11/11 anonim válasza:
Covidos voltam mikor már jöttem kifele, akkor egy napig szuperszaglásom volt, aztán 1 hétig semmit nem éreztem, 4 hét után már úgy ahogy, de néha érzek egy szagot mostanában, amit eddig nem szoktam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!