Ez a szemüveg 100%-ban kiszűri a kék fényeket?
Figyelt kérdés
Számítógépezéshez és tv-hez akarok venni kék fény szűrős szemüveget, a cirkadián ritmus miatt. Ez jó lehet? [link]
Vagy ha nem, akkor tudnátok ajánlani egyet, ami jó?
2021. ápr. 22. 20:37
1/21 anonim válasza:
Nekem kèkfèny szűrős szemüvegem van. Alapból kellett a szemüveg, nekem a szűrő nagyon hasznos, a legjobb döntès volt, hogy hagytam magam ràbeszèlni. De àrban nagyon nem ennyi volt. Szóval nem tudom, hogy mennyire hatàsos, inkàbb optikàba mennèk a helyedben.
2/21 anonim válasza:
Így járnak,akik képtelenek szoftveresen beállítani a monitoron a színösszetevőket, ingyen.
3/21 A kérdező kommentje:
#2 A Tv-n nem lehet beállítani...
2021. ápr. 22. 21:13
5/21 A kérdező kommentje:
#4 Na ne szórakozz. Okos tv-n lehet hogy be lehet, de nekem csak egy sima lapos tv-m van. Ott meg akkor sem tudod beállítani, ha fejre állsz.
2021. ápr. 22. 21:16
7/21 A kérdező kommentje:
#6 Ez a típusa, kb. 6-7 éve vettem, nem is árulják már szerintem:
Ezen maximum azt lehet beállítani, hogy melegebb színeket adjon, de hát az nem kék fényszűrő.
2021. ápr. 22. 21:27
8/21 anonim válasza:
E-manual 39.oldalán:
"P-eltolás / Z-eltolás / K-eltolás: Beállíthatja az egyes színek (vörös, zöld,
kék) erősséget.
P-nyereség / Z-nyereség / K-nyereség: Beállithatja az egyes szinek (vörös,
zöld, kék) erősségét."
Szívesen.
9/21 A kérdező kommentje:
#8 Köszönöm, de ettől függetlenül is kell a szemüveg, hiszen a villany stb. szintén bocsát ki kék fényt.
2021. ápr. 23. 11:31
10/21 anonim válasza:
Sőt az égbolt is, az a legtöbbet, úgyhogy főleg kint hordd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!