Esomeprazol (proton pumpa gátló) tabletta! Lehet véletlen kétszer vettem be az esti adagom (40mg-oS). Lehet baj belőle?
Nincs leírva. Az van, hogy forduljak orvoshoz. Mint azt már leírtam. Azért kérdeztem meg.
Nem pörgök rajta, nem írtam 5 kommentet.
Tipikus magyar mentalitás, nem tudok érdemi választ adni, de azért odaírok valamit amivel megvágom a másikat, hát képzeld, nem véleményekre meg ítélkezésre voltam kíváncsi, hanem arra, aki esetleg már járt így. Egy tanács neked: te is kezeltesd magad, a rosszindulat is betegség, gyógyulást kívánok. Ez olyan mint egy dolgozat: ha nem a kérdésre válaszolsz, egyest kapsz. Plusz senki nem kíváncsi a rosszindulatú "diagnózisodra". Az ilyen emberektől falnak megyek.
Képzeld kezeltetem, gyógyszerrel és autogén tréninggel, kognitív viselkedésterápián és pszichoterápián is vagyok egyszerre most. Ne te mondd meg mit csináljak ezügyben, mert a kérdés nem erre szólt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!