Melyik allergia elleni gyógyszer jött be nektek a legjobban?
3M Eldobható pormaszk amit a melóhelyemről szoktam elcsórni..
Megszűri a xart a levegőből, és nem kell gyóccer, megmarad a májam.
Azt hsized csaka növények miatt vagy allergiás a kipufogógázok meg a por miatt nem?
Nincs mindenre gyógyszer..
Emberi hülyeségre ami miatt itt tart a föld, meg főleg nincs..
Miért kell mindenkinek 5 ezer köbcentis motor a segge alá? Az ezer köbcentissel is ugyanoda lehet eljutni.
Novocetrin (Xyzal olcsóbb verzióban), vagy Telfast.
Valamelyik a kettő közül biztosan hatni fog.
A nagyokosoknak pedig elmondanám, hogy ezek egyáltalán nem toxikusak a májra nézve, harmadik generációs anithisztaminok, tehát nem jutnak át a vér-agy gáton, ily módon nem is álmosítanak.
Szia! Én 16 éve vagyok allergiás és anno a Clarite-nel kezdtem, szedtem azóta Zyrtec-et, Xyzalt és még sok mindent, de augusztus 2. felétől szeptember végéig mindig nagyon rosszul voltam, nem igazán segítettek a gyógyszerek. Most a tv-ben reklámozott Seffallert szedem...egész jól vagyok, bár lehetne jobb is. Ami nekem bevált, az a Rhinospray Plus orrspray. 1400 Ft körül van. Rendkívül gyors a hatása és az orrfolyás is abbamarad. Orrspray nélkül nem bírnám ki a szezont.
Esme.avantgarde: ez az injekció nagyon érdekelne. Ha ki tudnád deríteni a nevét, az nagyon jó lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!