Ha nem lehet nekem beadni az oltást hogyan lehet mennem olyan helyekre ahova csak védettségi igazolvánnyal lehet menni ?
Figyelt kérdés
Mivel csak 16 év fölött adjàk be az oltást ,így érdekelne ,hogy pl :moziba stb hogyan lehet menni ?
Remelem érthető :)(
2021. ápr. 21. 19:14
1/9 A kérdező kommentje:
Mármint a vakcinát ,csak nem jutott eszembe a neve
2021. ápr. 21. 19:16
2/9 anonim válasza:
Nincs ez még kitalálva. De szinte kizárt hogy hátrányos megkülönböztetésben részesítsenek olyat, aki önhibáján kívül nem oltathatja magát.
3/9 anonim válasza:
Így van.A maszkot sem kell mindenkinek hordani.
4/9 anonim válasza:
Sehogy. Ha az iskolában fertőz, akkor a moziban is. Így jártatok.
5/9 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy a 18 év alattiak mehetnek majd bárhova védettségi igazolvány nélkül is.
6/9 anonim válasza:
2: Én például külföldön élek, augusztusban majd haza tervezek látogatni. Viszont esélyes, hogy ahol élek, ott még nem fogok addigra sorra kerülni az oltásban. Ezt vajon elismerik, mint önhibámon kívüli dolgot?
7/9 anonim válasza:
Nem kell oltás,van immunrendszered , ha nem vagy beteg idős , vagy beteges akkor nem kell oltás , oltás igazolványt meg lehet venni feketén nem nagy dolog lesz beszerezni és lesz rá kereslet.
9/9 anonim válasza:
Igen, barikáim, 16 év alattinak nem kell oltási igazolvány, nyeljétek csak be, hogy ők nem fertőznek, mert a vírus kor szerint is válogat!
Elképesztő, mennyire el lehet hitetni a sok hülyével mindent. Értelmetlen, logikátlan politikai baromságok, köze nincs a vírushoz és az egészséghez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!