Hogyan lehet teljesen pormentessé tenni egy szobát és nagyjából mennyibe fog ez nekem kerülni?
Figyelt kérdés
Hogyan tudom teljesen pormentessé tenni a szobát? Szóval ha mondjuk beteszek egy eszközt a szobába, majd 3 hónapig senki nem jár a szobában és visszamegyek akkor ugyan úgy ne legyen rajta egy szem por sem.2021. ápr. 20. 06:06
2/19 anonim válasza:
Ezt még a nemzetközi űrállomáson sem tudták megoldani, pedig ott tényleg fontos lenne.
3/19 A kérdező kommentje:
Nem is azt az eszközt keresem ami a port taszítja hanem a szobát akarom olyanra hogyha beteszek valamilyen eszközt tipikusan például a kijelzők vonzzák kifejezetten a port, akkor utána ne porosodjon ha nem járkál benne senki.
2021. ápr. 20. 07:28
5/19 A kérdező kommentje:
Nem csak egy eszközt szeretnék megvédeni hanem az egész szobát. Mégsem takarhatom le az egész szobát úgy ahogy van.
2021. ápr. 20. 08:23
7/19 A kérdező kommentje:
Nem opció a letakarás mivel folyamatosan le kellene takarni és leszedni a takarást és a virágaimnak sem tenne jót.
2021. ápr. 20. 08:37
8/19 Ypszilon1980 válasza:
Sehogy nem tudod megoldani. Nálunk a lakásban is minden poros lesz kb. 3 nap után, mindegy, hogy le van-e takarítva, valószínűleg a lakás olyan, hogy a falakról vagy a plafonról folyamatosan hullik a por, nem tudom,de barátnőmnél nincs ez a probléma.
9/19 anonim válasza:
Azt írtad, 3 hónapig nem megy be senki. Akkor 3 hónapig nem lesznek locsolva a virágok?
Festékboltban, vagy akár a tacskóban tudsz venni takarófóliát, virágokra, és a padlóra nem kell rakni.
3 hónap múlva, pedig felsöpörsz, és felmosol.
Ennyi.
Akármennyire szeretnéd, nincs olyan eszköz/berendezés, ami hónapokig tisztán tart egy helységet.
10/19 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam hogy 3 hónapig nem megy be senki hanem azt hogyha 3 hónapig nem megy be senki akkor is ugyan úgy pormentesen lesz ott. Nem feltétlenül eszközre, berendezésre gondolok. A kórházakban is megoldják valahogy.
2021. ápr. 20. 09:34
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!