Mit kéne csinálni a térdemmel?
Figyelt kérdés
Pár éve rossz irányba hajlott:D
De komolyan szerintem megnyúltak a szalagok stb.
(úgy jött össze hogy dombról lefele futottam, és rosszul támasztottam a lábam, mert beakadt)
Kicsit érzem hogy szar, de mivel nem használom komolyabban ezért nem befolyásol. De most megemeltem megint valami nehezet, és szar pozícióban voltam. Úgy érzem mintha kevés tartás lenne benne.
2021. ápr. 19. 19:01
1/3 A kérdező kommentje:
Mármint nem tört ki meg semmi. Orvos adott rá valamit ami fogja(akárhol beszerezhető ilyen fehér valami) és ennyi.
2021. ápr. 19. 19:01
2/3 anonim válasza:
Keress fel egy gyógytornászt. Állapotfelmérés után betanít pár gyakorlatsort, amivel megerősítheted a térdedet.
3/3 anonim válasza:
Én mindenképpen vitaminokkal ásványi anyagokkal próbálnám meg helyrehozni. Olyanokat kell nézni ami az izületet erősíti.
Bár anya erre azt mondaná, hogy jó kocsonyás kajákat kell enni, és az majd helyrehozza. :D Vannak ilyen életbölcsességei.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!