Covid elleni oltas miert van ilyen sokfele?
Figyelt kérdés
A regebbi oltasok,pl.influenza elleni,stb..csak egyfajta volt!Most is piacra dobtak egy ujabbat!Mi ez ha nem uzlet?Csak valoban er is valamit? En meg nem oltattam be magam!2021. ápr. 17. 09:04
1/4 anonim válasza:
Ez nekem is eszembe jutott már.Közben meg lehet,hogy mind egyforma.
2/4 anonim válasza:
Több cég is elkezdett oltást fejleszteni (de tényleg nagyon sok, legalább 30-ról hallottam és ez nyilván nem az összes). Ebből nem lett mind sikeres, de sok.
Viszont a gyártási kapacitások szűkösek. Ha csak egyféle oltás lenne, az azt jelentené, hogy sokkal kevesebb oltóanyagunk is lenne. A gyárak nem tudnak "csak úgy" átállni egymás oltóanyagára.
Más előnye is van annak, hogy többféle vakcina van. Például ha valaki allergiás az egyikre, még kaphat másik fajtát.
3/4 anonim válasza:
#1, nem egyformák, de vannak lényegében azonosak. A Pfitzer és a Moderna lényegében ugyanolyan (de másképpen kell őket tárolni), vektorvakcinából is van háromféle stb.
4/4 anonim válasza:
Mert ha valaki nekiállt, akkor gondolod a többi megsértődék, hogy wazze, na a Pfizer elkezdte, elővették az első kémcsövet, szerintem mi már ne kezdjünk fejleszteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!