A vakcinaútlevelet az állandó lakcímre postázzák vagy a tartózkodási helyre?
Azért lenne fontos információ, mert a kollégium miatt be kellett jegyeztetni a lakcím kártyámba a kollégiumot tartózkodási helyként, de a járványhelyzet miatt már nem tartózkodom ott egy jó ideje, így nem lenne jó, ha odaküldenék. (Mint most a NAV a gépjárműadót)
(Majd töröltetni fogom a lakcím kártyámból, de ezt csak személyesen lehet, így ilyen fertőzöttségi számok mellett nem akartam most intézni)
Ha alapértelmezetten a tartózkodási helyre küldik, akkor hol lehet jelezni, hogy nem oda kérem?
Bocsánat, védettségi igazolvány. Erre a zöld kártyára gondoltam, amit már az első oltás után elkezdenek legyártani és postázni.
Lehet, de az megint utánjárás, ami most nem igazán jön össze. Alapból a tartózkodási- ideiglenes címre küldenek minden hivatalos okmányt!
Ha Neked sikerül, tedd meg! Ez van!
Ennél a kérdésnél van egy válaszoló, akinek az állandóra küldték
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egyeb-kerdesek__110..
Illetve tényleg, a regisztrációnál, és a nyilatkozatnál is meg kellett adni a lakcímet, talán az lenne a legértelmesebb, ha az ott megadottak számítanának.
A kormányablakban a tartózkodási hely megszüntetésekor rákérdeztem, hogy hova küldik az igazolványt, meg a 1818-on is, mindkét helyen azt mondták, hogy a nyilatkozatban megadott lakcímre. Ehhez képest a tartózkodási helyre küldték (a kollégiumba), amit közben megszüntettem.
Minek kérik el a regisztrációkor meg a nyilatkozaton a lakcímet, ha úgy sem oda küldik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!