Rosszul kezelik a koronavírusos betegeket a kórházban? A túl sok oxigén okoz agyi ödémát a lélegeztető gépre kötötteknél, és az öli meg őket?
Jó duma, csak nem válasz a kérdésre. A lélegeztető gépen lévők túl sok oxigént kapnak, ami indifferens a személyzet számától.
Miért kezelik őket sokkal több oxigénnel, mint amennyit elbír a szervezetük?
Kedves kérdező, te találtál egy cikket a neten (én is láttam), és laikus létedre messzemenő következtetést vontál le belőle. Nem kellene, mert nem értesz hozzá. És emiatt a válaszokat sem értheted meg, tehát felesleges volt ezt a kérdést kiírnod (nem is akarok arra gondolni, hogy csak provokációnak szántad).
És ne sértődj meg, nem a szellemi képességeidet becsmérlem, hanem arra akarok rámutatni, hogy az intenzív betegellátás, az invazív lélegeztetés olyannyira speckó tudomány, hogy csak az intenzíves szakorvosok és szakápolók értik igazán. A többi orvos csak próbálkozik vele, ki több, ki kevesebb sikerrel. Azt mondják, akkor értesz valamihez, ha már legalább 5 éve csinálod. Nos, erre még nem volt senkinek 5 éve, és csak remélni tudom, hogy nem is kell, hogy legyen!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!