Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi bajom lehet?

Mi bajom lehet?

Figyelt kérdés

Szúrkál néha a szívemnél, továbbá van mikor néha enyhe nyomást érzek a szívemnél.

Tegnap este nehezen kaptam levegőt mikor próbáltam aludni, kellemetlen volt nagyon.

33 éves vagyok férfi, nem iszok alkoholt, nem dohányzom.

Sokat ülök gép előtt.

Kardiológushoz, csak jövőhéten tudok menni, akkor kaptam időpontot.

A cukrom jó éhgyomorra 5.2.

Enyhe gerincferdülésem van, régen már volt, hasonló, akkor is kivizsgáltattam magam, és nem volt baj a szívemmel, elmentem egy csontkovácshoz és utánna jobban lettem.

2021. ápr. 15. 15:32
 1/5 Contefleur ***** válasza:
Szerintem csak pánikolsz. Próbálj megnyugodni. Jövő héten kiderül minden, de szerintem semmi komoly. Próbálj az élet szép dolgaira koncentrálni :)
2021. ápr. 15. 19:49
 2/5 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van, de tegnap megijedtem nagyon, rettenetesen rossz mikor nem kapsz levegőt hiába próbálsz venni. Bejelentkeztem jövőhétre a csontkovácsomhoz is.
2021. ápr. 15. 19:57
 3/5 Contefleur ***** válasza:
Én is szoktam pánikolni. Ha rádjön. Akkor gondolj egy helyre, ahová megnyugtató, szép emlékek kötnek. 5 perc múlva már jó lesz :)
2021. ápr. 15. 20:12
 4/5 A kérdező kommentje:
Az a szomorú, hogy itt vagyok Pesten és nincs kardiológus, végig hívtam fél Pestet, és egy kivételével mindegyik Május közepére tudott volna csak időpontot adni. Kész vicc, hogy fizetek komoly összeget, hogy kivizsgáljanak és még várjak egy hónapot, továbbá akkor a kötelező fizetendő társadalombiztosításról még nem is beszéltem. Akkor mi lehet lent vidéken ha Pesten ennyire tragikus a helyzet?
2021. ápr. 15. 20:27
 5/5 Contefleur ***** válasza:
Sajnos igen. Az ellátatlanságba halnak bele ennyien..
2021. ápr. 15. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!