Mit tehetnék hogy ne menjenek iskolába?
Figyelt kérdés
Két gyerekem van, akik általános iskolások. Féltem őket és a családot, hogy április 19-én iskolába kell menniük. Az igazgatónőt nem egyszerű meggyőzni, hisz abban hogy iskolába kellene menniük. Mit tehetnék?2021. ápr. 14. 09:14
1/16 anonim válasza:
Kis csemeték menni akarnak suliba?
2/16 A kérdező kommentje:
7.-esek. Ők sem szeretnének, ( és ellenben pár gyerekkel nem azért mert egész nap fetrenghetnek itthon, jó tanulók, rendesen dolgoznak. Hanem megértik hogy kockázatos iskolába menni.)
2021. ápr. 14. 09:31
3/16 anonim válasza:
Ha hordják a maszkot akkor nem lesz semmi baj! Te beteggé teszed a gyerekeidet! Ezzel a "féltéssel" csak nekik ártasz!!
4/16 anonim válasza:
Nem tudsz nekik leigazolni pár napot? A jelenlegi helyzetben amúgy sem hinném, hogy ez a nyitás hosszútávon működne.
5/16 anonim válasza:
Gyerekorvost keresd fel, ha normális.
Ő ad igazolást, hogy az xy gyereknek nem javasolja, hogy meg ket hetig suliba menjen.
Ha ezt sem fogadja el, hirtelen hétvégén vki beteg lesz.. puff két hét karantén.
6/16 anonim válasza:
Miért kell lepontozni a válaszom?!?!?! (3) Fáj az igazság?? Hát öcsém... Mit vártál?! Én csak válaszoltam, ebbe nincs semmi rossz!! Most akkor én is pontozzak le mindenkit? Hát nem fogok! Én nem játszom az 5 évest! 🤦🏽♀️
7/16 anonim válasza:
Írj egy kérvényt az igazgatónak! Indokold meg, hogy miért nem engeded őket iskolába. Szerintem hozzá fog járulni. Nem akarja majd, hagy az ő lelkén száradjanak az - esetleges - következmények.
8/16 anonim válasza:
A járványügyi helyzetre hivatkozhatsz, igazoltnak kell tekinteniük a hiányzást.
9/16 anonim válasza:
Ebbe épp most futottam bele. Olvasd el.
10/16 anonim válasza:
Most mondta Orbán hogy csak május 10-től mennek a felsősök! Örülhetsz! (3-as és 6-os is én vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!