Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Pfizer oltás után másnak is...

Pfizer oltás után másnak is jelentkezett enyhe nehéz légzés/köhögés?

Figyelt kérdés

Szombaton kaptam oltást, másnap fáradt voltam, de hétfőn jelentkezett egy enyhe nyomás a mellkasomban, enyhe nehéz légzéssel, száraz köhögéssel. Azóta sem múlik. Konkrétan semmi bajom nem volt az oltás előtt.

A tünetek egyelőre enyhék.

2021. ápr. 13. 19:57
1 2
 11/18 anonim válasza:
Én voltam fél éve koronàs, attól voltak hasonló élményeim, mint most a második oltástól. Szárazköhögés, köhöhögcsélés…
2021. szept. 8. 13:03
 12/18 anonim válasza:

Nekem is most pont ez a tünetem. Előző hét szombaton kaptam az 1. oltást(Pfizer) vasárnap nem volt semmi gond, hétfő reggel meg nehéz légzés és most szerdán is még ugyan ez van.Jelenleg várom a tüdő röntgen eredményét. Neked változott azóta valami? Voltál 2. oltáson? Én biztos nem megyek.

27/f

2021. szept. 29. 10:56
 13/18 anonim ***** válasza:
12: én beadattam mindkettőt. A második kevesebb mellékhatással járt, és kb. 1-1,5 hónap után már semmit nem tapasztaltam, ami eltér a normálistól.
2021. szept. 29. 11:54
 14/18 A kérdező kommentje:

12:

Kérdező vagyok. Elmúlt magától, 2. Pfizer oltást is megkaptam.

2021. okt. 10. 00:41
 15/18 anonim válasza:
Szia! Mennyi idő telt el mire rendbejöttél? Én most csütörtökön kaptam meg az 1. Pfizer oltásom és kb 2 nap után minden tünetem eltűnt, kivéve a köhögési inger plusz szárazköhögés.
2021. nov. 21. 11:24
 16/18 A kérdező kommentje:
Ha jól emlékszem 2-3 hét volt legalább, de nem köhögtem állandóan, illetve a nehézlégzés is csak néha jelentkezett egy idő után.
2021. nov. 28. 11:12
 17/18 anonim ***** válasza:
Az elsőt reggel 8-kor kaptam. Este
2022. jan. 31. 21:15
 18/18 anonim ***** válasza:

Az elsőt reggel 8-kor kaptam. Este villamoson maszkkal telefonálás közben észrevettem, hogy jobban veszem, "kell" vennem a levegőt. Mintha nagyobbat kellene lélegezni ahhoz, hogy úgy érezzem, lélegeztem be elég oxigént.

Csak aznap este volt, utána már semmikor, a 2. és a 3. oltások után se.

2022. jan. 31. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!