Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ki hiszi el, hogy ennyi a...

Ki hiszi el, hogy ennyi a beoltott ember?

Figyelt kérdés
Alig van oltott a környezetemben, máshol meg név és arc nélkül állítják, hogy már a fiatalokat is oltják. Egy kicsit fura nekem ez a 3 milliós szám.

2021. ápr. 12. 14:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

10-es, email címen sem éred el? én a facebookos városi csoportban derítettem ki többekét, mert máshol nem volt nyilvános.

Nekem az a tapasztalatom, hogy akinek van, az örül, ha valaki jelzi, hogy mondjuk elfogadja a kevésbé népszerű vakcinákat. Sokan mondják le úgy, hogy elég nehéz valakit a helyére találni, meg mindenkit végigtelefonálni a listákról elég esélytelen. Lehet, megérné megpróbálnod, ha nemcsak a Pfizer/Moderna jó. Főleg, ha időpontban rugalmas vagy.

2021. ápr. 12. 22:41
 12/13 anonim ***** válasza:

10-es,én 33 évesen be vagyok oltva. Felhivtam a háziorvost és jeleztem hogy ha marad ki vakcina elfogadnám. Ő mondta hogy Sputnyikra lehet menni kortól függetlenül.

Érdemes figyelni azt is mikor tesznek elérhetővé egy egy nagyobb adag vakcina szállítmányt. A tévében szokták mondani. Akkor érdemes jelentkezni.

Nekem is sokára sikerült felhivni, de ha van mobilszáma akkor SMS-t is küldhetsz neki (párom így csinálta).

Ilyenkor nem veszed el senki elől a vakcinát, úgyis csak akkor mondja a doki hogy mehetsz ha nem talál nálad veszélyeztetettebbet az adott vakcinára. Mivel sok a varialós, így ha nem valogatsz akkor hamarosan kapsz oltást.

2021. ápr. 13. 04:34
 13/13 anonim ***** válasza:

Én is meglepődtem, az utóbbi 2-3 hétben az ismerőseim nagy része megkapta az első oltást legalább.

Én is 27 évesen, igaz, nekem kicsit "pult alól" sikerült - szüleimet hívta a háziorvosuk, hogy a környékükön sokan visszautasították a Szputnyikot, érdekelné-e őket, ők kérték és kibulizták nekem is az időpontot. De pár nappal később kapott a velem egyidős kollégám is Szputnyikot "normál" eljárással, behívták.

A környezetemben Pfizert, Szputnyikot és Astrát kaptak az ismerősök.

(Észak-Dunántúl)

2021. ápr. 13. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!