Érveket és ellenérveket szeretnék kérni a Covid oltásokkal kapcsolatban.?
Mindenféle vita nélkül.
Itt sokan vannak, kíváncsi vagyok ki hogyan áll hozzá, mit gondol róla.
Ezt neked kell eldönteni. Az én érvem az volt, amiért beoltattam magam, hogy nem akarok covidos lenni.
Orvosok véleménye érdekel, nem politizálok.
ellenerveket nem tudok irni. csak erveket.
csak az oltassal lehet vege a virusnak. mashogy nem. ha az emberek nem fogjak magukat akarni beoltatni, akkor soha nem lesz vege, es meg vagy 3 evig itt fogunk cseszekedni ezzel a szarral. hat meg nyilvan senki nem is akar covidos lenni, szoval... en mar megkaptam (Pfizert) es remelem minel tobb ember be fogja magat oltatni!
Én nem oltatom be magam, mert:
- minden egyes nap teszek testi és lelki egészségemért
- 30 éves életerős nő vagyok
- bízom az erős immunrendszeremben
- évente, ha egyszer vagyok csak beteg saját figyelmetlenségem miatt
- az elmúlt egy évben csupán nyáron a strandon összeszedett fertőzés miatt voltam beteg egyszer
- semmilyen alapbetegségem sincs
- nem bízom egyik oltásban sem (egy normális oltás kifejlesztése nem röpke egy év alatt készül el)
Felnőtt emberek lévén mindenki el tudja dönteni, hogy ki mit szeretne.
Én sem szeretném beoltatni magam (és most engem is lehet lepontozni)
Mondták,hogy ugyanúgy el lehet kapni a vírust oltottan is.
Nem tudhatjuk, mit vált ki hetek, hónapok múlva. Pl. Itt van a kínai, már zűsr van vele.
De úgyis az lesz hónapokon belül, hogy csak az mehet ide oda, aki megkapta... 😃
Aham, ha beoltatod magad, akkor felszavaznak, ha nem oltatod be magad, akkor leszavaznak. Logikus. 🙄😒
Oszd meg és uralkodj! Ez a nagyhatalmak célja, hogy megossza az embereket, hogy még véletlenül se legyen egység.
Hiába szavaztok le, véleményem akkor sem változik! Mindenki a saját egészségéért a felelős, és nem az oltástól lesztek egészségesek, hanem az életviteletektől és a gondolkodásotoktól, amit éveken keresztül csináltok.
Ha megnézed szegény 3-as is eléggé le van pontozva, az előbb mégjobban le volt 🤫
Meg a többi kérdésnél is, aki ellene van, azt sorban pontozzák.
És ezt is le fogják, mert nem a kérdéshez kapcsolódik 😃😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!