Müller Cecília is megmondta, hogy alapbetegségekkel nem rendelkezők esetén a covid halottak 3%-a halt meg. Akkor nem kellene már régesrég komolyabb nyitást?
A maradék 97%-nak jellemzően krónikus betegsége volt, vagy öreg, tehát (már nem azért) de előbb-utóbb őket amúgy is elvitte volna valami. Az viszont pótolhatatlan, hogy több, mint 1 teljes év el lett véve a fiatalok életéből egy olyan vírus miatt, amit bár mondanak, hogy mennyire kemények a mutánsok, a haveri köröm mind-mind 2-3 napos fejfájással kihevert. Az egyén felelőssége a saját egészségére vigyáznia, nem értem, másoknak miért kellene korlátozásokat és tilalmakat bevezetni..
Vigyázzon mindenki magára.
Édes Istenem, de frusztrált itt valaki :D Kedves barátom, utolsó hozzászóló, hogy akarod, hogy bárki, bárhol is komolyan vegyen, ha kulturáltan, személyeskedés nélkül nem vagy képes kifejteni a véleményed? Anno isiben nem volt nyelvórád, nem kellett fogalmazást írni, fejleszteni a nyelvi készségeidet?
Szánalmas, hogy sztereotipizálsz egy egész sportágat (gondolom, kifejezetten a testépítésre fented ki a fogadat, hiába veszed egy kalap alá az összes sportot). Érdekes, hogy ez az "arrogáns farok sportoló" képes épkézláb, káromkodás-mentes mondatokat összehozni, veled "intelligens, sportmentes felvilágosult" emberrel ellentétben. Erről ennyit barátocskám.
#14: És önteltebb is! :D
Nézd meg a krónikus betegségeket azon a listán. Magas vérnyomás, cukorbetegség, krónikus elhízás. Egyik sem halálos önmagában, mindegyikkel évtizedeket lehet még élni. De sokszor daganatos betegséggel is.
Engem majdnem megöltek testnevelésórán a gimiben. Egy barátom meg behányt a pályára. Azóta aki nekem sportolással jön, egyszerűen bemutatok neki. Te is valami idióta tesitanár-féle vagy?
Miért van bajod azzal, hogy ki hogy éli az életét?
#20 Kit érdekel, hogy bemutatsz neki :D
Én meg bemutatok azoknak, akik az elhízás miatt pusztulnak meg, ez van.
Egyébként nem érdekel, hogy ki hogyan éli az életét addig, amíg engem közvetlenül nem érint. Az 1 éve levő karantén pedig érint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!