Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » SOS. Még nem jött meg a...

SOS. Még nem jött meg a mensim és én ezt cikinek érzem.Tudnátok segíteni abban hogyan jöhetne meg hamarabb az első menzeszem?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 9. 23:29
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Ezt most arra èrted amit itt le írtam? (vagyis hogy van fehèr folyásom meg ezek)?
2021. ápr. 12. 16:06
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az a barna az már a menstruációdat jelzi, nekem legalabbis így volt. Ha megszárad a mensisvér akkor barnás szokott lenni. Szerintem tegyél be betétet, legalább tisztaságit mert ha nem is teljesen az még, akkor is szépen össze tudja majd fogni gondolom a bugyidat. Nekem mikor barnásba váltott, mikor éreztem hogy folyt, elmentem mosdóba és olyankor még frissen látszik hogy piros, próbáld ki esetleg ellenőrzésként.

Mindenesetre, ha nem is az, valószínűleg már hamar meg fog jönni. Utána meg majd örülni fogsz, ha épp nem lesz meg.

2021. ápr. 13. 03:07
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2021. ápr. 13. 06:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!