Mit tanacsoltok? Erosen gondolkodom h beoltassam-e magam. Szeretnek menni sportesemenyre (tudom h atmenetileg kerik csak) viszont tobb szempontbol viszont tartok is tole. Oltopontra v haziorvoshoz hivnak?
Soha nem voltál még háziorvosnál?
Ha eü biztosított vagy, valahol csakcsak szerepelsz.
Ha meg mégsem, jelentkezz be a lakókörzeted szerinti háziorvosnál, majd ezt követően regisztrálj.
Igazad van, végül is ma nem telefonáltam háziorvos mellől 6 órát hogy beszervezzem oltópontra az embereket:-D
A regisztráltak listáját a háziorvos kapja meg, ős ő küldi oltópontra. Akármit olvastál, nem úgy van.
Főleg hogy oltóponton most leginkább Pfizert, Modernát vagy Szputnyikot oltanak. Első kettőre szinte lehetetlen bekerülni egészséges embernek, És szerinted honnan tudná az oltópont hogy te melyik oltást kaphatod?
A NEAK-nál le tudod kérdezni, ha van ügyfélkapud, hogy ki van hozzád háziorvosként beírva. De szerintem ezen ne izgulj, valahogy megoldják majd az oltásodat, ennyire nem lehetnek bénák, hogy nem.
Az oltástól meg ne parázz, ha elmégy a sportrendezvényre és ott elkapod, az - várhatóan - sokkal súlyosabb lesz. Ha ilyen kockázatos dologra készülsz, akkor elég nagy a fertőzési kockázatod, hogy garantáltan megérje bármelyik oltás a saját kockázataival együtt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!