Ha a vakcinákkal chipet vagy mini gépeket juttatnak a szervezetünkbe, ez hogyan oldható meg?
Azokat kérdezem, akik ebben hisznek, hogy hogyan képzelik a kivitelezését az alábbiak ismeretében:
A Pfizer oltóanyagból egy üvegben 6 adag van, a Modernában 10 adag és ebből szívják ki az injekcióba a szükséges mennyiséget. Hogyan szabályozható így, hogy minden adagba jusson legalább egy szerkezet?
*közösségi oldal alatt a fészbúk, Instagram, Tiktok meg hasonlókat értek. Csak ide szoktam feljárni olvasgatni, válaszolni néha.
Kihagytam, hogy kikapcsolva a kamerám, a helymeghatározás a laptopomon, a gépemen a helymeghatározás.
És persze a lényeget hagytam ki:Kérdező, te ezt a kérdést komolyan gondoltad?
Annyiféle összeesküvés elmélet kering a nanotechnológiás oltásokról, meg a mindenkit megfigyel a "nagytestvér", hogy nem is értem, hogyan lehet így élni? Végigrettegitek az életeteket?
"Igen, jól mondod, ott van a zsebedben a telefon, nyomon tudnak követni, de nem ez az igazi cél! Az igazi cél az, hogy beengedd őket a szervezetedbe!"
Pontosan, és ehhez a fizikai beengedéshez az út a lélekbe való beengedésen keresztül vezet. Ez a lépés már megtörtént. A többség ugyanis szerelmes a telefonjába, lelkileg hozzá van nőve, azzal alszik, ha elvesztené, úgy érezné, hogy egy testrészét vágták le. Azon van minden, ami fontos neki: a tanulni való, a munka, a kedves emlékek, fényképek, zene, barátok, játékok stb., minden! Így, ha nem is szó szerint, de össze van nőve vele. Innen már csak egy lépés a szó szerinti összenövés. És nem lesz nagy az ellenállás, hiszen a félelem sokkal erősebb, hogy esetleg elveszíti az ő "egyetlen kincsét".
Nem-nem-nem!
Nem juttatnak be semmilyen chipet! A nálad lévő mobiltelódat simán lekövetik, vele együtt téged is!
Én az oltás emberéletre gyakorolt ismeretlen hatásaitól félek!
18-asnak igaza van.
És pl. az egyházban is ez megy az engedelmesség címén!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!