A Cataflam dolo mennyire erős?
25 mg-os
Azt mondták, hogy csak egyet vegyek be, mert erős.
Nos, fáj a fogam. Félek, hogy nem fogok tudni aludni miatta, holnap meg korán kell kelnem mert munka van.
Arra gondoltam, ha már erős (vagy annak tartják), beveszek egyszerre kettő..
Volt, hogy foghúzás után azt szedtem kb. egy hétig (napi 1-1 szemet). Hatásos volt. Szerencsémre épp szabadságon voltam azon a héten, nehezen tudtam volna a munkára koncentrálni, mert nagyon is hatásos volt számomra: aludtam, ébren is álmos és nyomott voltam. Nem is vezettem akkor (jobb is).
Hozzáteszem: szerencsére nem vagyok hozzászokva a fájdalomcsillapítókhoz, nincs rájuk szükségem egyébként, talán ez lehetett az oka, hogy annyira kiütött.
Nem vagyok szakember, de talán tényleg elég lenne az 1 szem, nehogy aztán meg holnap legyél nagyon nyomott munka közben.
Ha van otthon szegfűszeged, lefekvés előtt egy órával 3-4 szemet rágcsálj adig, amíg meg nem puhul és rakd körbe vele a fájó fogad, el fogja zsibbasztani. Ha egy óra alatt nem használ, csak akkor vegyél be cataflamot.
De használni fog.
De a fogorvost ne hagy ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!