de jó olvasni, hogy azért vannak értelmes emberek :) már nem is válaszolnék, mindent leírtak előttem.
egy COVID-osztályos orvos
2021. ápr. 7. 20:24
12/20 anonim válasza:
Egy teljesen új vírussal szemben senki immunrendszere nem védett. Gyakorlatilag mindenki elkapja, aki találkozik vele. A lefolyás pedig kiszámíthatatlan. Egyre több fiatal kerül súlyos állapotba a covid miatt.
A citokin vihart pedig épp az immunrendszer túlzott reakciója okozza. Sokan amiatt halnak meg, akik megfertőződtek koronavírussal.
2021. ápr. 8. 15:46
13/20 anonim válasza:
Bízom magamban, az immunrendszeremben, de a szerencsémben nem. Nem hiszek abban, hogy én majd megúszom, nem hiszek abban, hogy tuti elkerülöm a citokin vihart, kötve hiszem, hogy a covid-osztályokon a legkipihentebb, legstresszmentesebb orvosok dolgoznak éppen virágokat számolgatva a csodás állapotban lévő, unatkozó ápolókkal, akik csak arra várnak, hogy a luxus kórházakban a világ legmodernebb gépeivel kezelhessenek.
Szóval jó volt ma az a szuri :).
2021. ápr. 8. 16:40
14/20 anonim válasza:
Mert az a kamra egerének optimizmusa. Nem védett senki sem.
2021. ápr. 8. 17:40
15/20 anonim válasza:
Ehhez képest mennyi oltott lehet most kórházban?Csak egy kérdés,nem akarok vitatkozni
2021. ápr. 8. 17:46
16/20 anonim válasza:
#15 elég sok oltott lehet kórházban, mivel az oltás előtti 2 hétben és az oltás utáni 2 hétben sokan megfertőződhettek a járvány harmadik hullámának a csúcsán, még mielőtt megkapták az oltást, valamint mielőtt a védettség kialakult volna.
2021. ápr. 8. 17:51
17/20 anonim válasza:
Ezért kéne oltás előtt esetleg tesztelni.Nem mintha szakember lennék de azért némi logika szorult belém.Ha utána kapja el az nem mindig kiküszöbölhető az a baj bár sokan vagányak utána és lazábban veszik a dolgokat.Nem értik hogy a második adag után állítólag minden ok
2021. ápr. 8. 17:54
18/20 anonim válasza:
Én az orvosokban bízok, akik szinte egy életen át tanulták a szakmájukat, és nem egy olyan embernek, aki pár éve lenyúlta az államot egy jelentős összeggel.
Megkérdeztem minden orvos ismerősömet egytől egyik azt mondták, hogy oltassam be magamat.
2021. ápr. 9. 02:17
19/20 anonim válasza:
Én alapvetően hiszek az öngyógyításban, természetes gyógymódokban, illetve abban, hogy a testi betegségeknek lelki okai vannak. DE amennyiben komoly betegségről van szó, ráadásul ebben az esetben olyanról, amit eddig nem ismertünk, csakis hagyományos orvosi kezelés mellett. Megbízom mind az orvosokban, mind a kutatókban, és nem teszek úgy, mintha én jobban értenék a munkájukhoz. És abban is megbízom, amikor a nőgyógyászként dolgozó ismerőseim azt mondják, hogy fiatal kismamák vannak lélegeztetőgépen, ők pedig a hívásra várnak minden pillanatban, hogy mikor kell menniük, hogy még a babát ki tudják szedni belőlük (elnézést a szörnyű képért.) De én szeretnék mindent megtenni azért, hogy én vagy a szeretteim ne betegedjenek meg, illetve minél előbb vége legyen ennek.
2021. ápr. 9. 11:38
20/20 anonim válasza:
Én pl nem azért akarnám beoltatni magamat mert nem bízom az immunrendszeremben, hanem azért mert ha nem oltatom be magamat egyrészt egy idő után úgyis kötelező lesz másrészt szeretnék menni helyekre és sajnos kártya nélkül nem fognak sehova se beengedni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!