Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan rendszerezzem a gyógysz...

Hogyan rendszerezzem a gyógyszereiteket, hogy mindig lássam, hogy mennyi van még belőle?

Figyelt kérdés

Szóval valami pofás kis ötlet kéne, hogy tudjam rendszerezni a gyógyszereimet, mert mindig az utolsó pillanatban kapok észbe, hogy elfogytak és akkor meg mindig rosszul vagyok pár napot gyógyszer híján..

Arra is gondoltam, hogy kiteszem átlátszó műanyag tárolókba úgy, hogy kinyomom őket a tárolójukból, tehát csak magukat a gyógyszereket fogom csupaszon beletenni, viszont félek, hogy a felszínük vagy egy részük eloxidálódik és az mérgező ugye az emberi szervezetre elég károsak az oxidatív tápanyagok (ez nem tápanyag).

Jó nyilván nem 400 évig akarom kinnhagyni őket a tárolókban, de nem vagyok vegyész, hát na!

De más, egyéb jó ötletet is elfogadnék!!!

Köszönöm!:)

2021. ápr. 6. 20:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
He?? Megveszed, beírod a zsebkompjúter naptárába az emlékeztetőt az elfogyás-2 hétre
2021. ápr. 6. 20:38
 2/11 anonim ***** válasza:
De hát miért telik napokba a feliratás? Telefonálsz, felírják a felhőbe és egy óra múlva már kiválthatod...
2021. ápr. 6. 20:39
 3/11 anonim ***** válasza:
Én mindig akkor íratom fel, amikor megkezdem az utolsó levelet.
2021. ápr. 6. 22:22
 4/11 A kérdező kommentje:

Sajnos nekem az orvosom hajlamos elfelejteni es nagy ivben lesz*rni a betegeit. Jelenleg nem tudom ot meglatogatni, mivel nem abban a varosban elek, ahol egyetemista vagyok es hozza vagyok bejelentve. A mult heten is mar 3x telefonaltam neki, es habar szetvetett az ideg, kulturaltan elmondtam neki, hogy melyik gyogyszerek fogytak el, es melyikeket kell feliratni. Ennek ellenere ahanyszor bementem a gyogyszertarba, mindig kozoltek hogy “semmi nincs a felhoben”. Azota otthonrol csekkolom a felhot, de semmi. Elegem van az orvosokbol, annyira lustak es nemtorodomok!

Na mindegy kicsit elkalandoztam, lenyeg az, hogy nalam ez az utolso nem opcio amit irtal

2021. ápr. 6. 23:58
 5/11 anonim ***** válasza:

4: mit felejt el az orvos....???? Azt, hogy neked elfogy a gyógyszered X napon belül??? Azt neked kell észben tartani!

Nem kell meglátogatni, elég, ha az asszisztenst felhívod.

Sehol nem az orvos macerál a felhőben, hanem az asszisztens.

2021. ápr. 7. 10:12
 6/11 A kérdező kommentje:

Nem azt felejti el az orvos, hogy nekem elfogy, hanem MIUTAN tobbszori alkalom utan felhivtam es ELMONDTAM neki, hogy mit irjon fel, nem irja fel. Mert nagy ivben tojik ra.

En eszben tartom hogy nekem mikor jar le, csak kicsit nagyobb rendet szeretnek vinni az eletembe..

Tehat az asszisztens irja fel a gyogyszert? Ez erdekes!

En eddig sem latogattam meg, mint ahogy irtam, telefonon probaltam intezni ezt tobbszori alkalom utan, sikertelenul

2021. ápr. 7. 10:50
 7/11 anonim ***** válasza:

Mi ebben az érdekes????

A telefon eleve az asszisztenshez fut be. A rendszeresen szedett gyógyszereid ott vannak a gépben - ő is el tudja dönteni, hogy huszonharmincadszorra kiállíthatja-e a receptet...

Ez meg egyszerűen nevetséges, hogy a saját kínjaid alapján, egyetlen példából messzemenően extrapolálsz.....

"legem van az orvosokbol, annyira lustak es nemtorodomok!"

2021. ápr. 7. 11:05
 8/11 A kérdező kommentje:

Nálam nem mindig az asszisztens vette fel hanem az orvos

Jaj, nehogy azt hidd, hogy ez az első orvos, akivel így járok. Hanem kb a 40. Én nem nevezném ezt nevetségesnek, nem tudok ezen egyszerűen már nevetni, habár tényleg a vicc kategória amit művelnek az egészségüggyel/ügyben Magyarországon, de egy nagyon szar vicc, amin senki nem nevet

2021. ápr. 7. 11:32
 9/11 anonim ***** válasza:

Aha. Negyven háziorvosod volt már...

Kicsit korai az időpont az esti meséhez... :-DDD

2021. ápr. 7. 11:37
 10/11 anonim ***** válasza:
Úgy látszik a kérdező paranoiára szedett gyógyszerei fogytak el...
2021. ápr. 7. 11:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!