COVID védőoltás beadása után halt meg hozzátartozód?
Figyelt kérdés
Nálunk ez történt, azóta megválaszolatlan kérdések mérgezik a lelkem és nem értem az egészet...2021. ápr. 6. 07:52
1/44 Morzsi007 válasza:
Mi történt?
Hány éves volt?
Máshonnan is hallottam már ilyet, azért kérdezem.
2/44 anonim válasza:
Hányat kapott? Hány éves volt? Mi egyéb baja volt?
Az oltásba nem szoktak belehalni, nekem csomó rokonom már megkapta, és semmi bajuk.
3/44 anonim válasza:
Már pedig bele lehet halni. Ami statisztikát megoszt a kormány, abból is egyértelműen nagyobb a kiugrás, amióta orrba szájba mennek az oltások. Meg azért a számok sem tiszták! Közel 2,5 millió ember be lett már lőve, de már a 30as korosztályt hívják. Ezek alapján kijelenthetem, hogy a lakosság legalább fele nem kér ebből.
4/44 anonim válasza:
Nem. Pedig van köztünk 90 feletti, rákos, autoimmun diabos. Sőt, a mellékhatás is kevesebb volt náluk.
6/44 anonim válasza:
Az, hogy meghal valaki és előtte kapott oltást nem függ össze. Ha előtte buszozott, akkor ahhoz kötned?
7/44 anonim válasza:
Nekem azután halt meg, hogy rizses lecsót evett. Mégsem gondolom, hogy attól.
8/44 anonim válasza:
Majd hosszútávon kiderül hogy melyik halálosabb. Koronavirus vagy az oltás?
9/44 anonim válasza:
Közvetlen nem mert senki nem adatta be, pedig tervezzük. De az ismeretségi körben történt dolgok miatt halasztgatjuk mi is. Konkrétan 3-an elhunytak és a többiek közül is sokan ritka betegek lettek. Talán nem is kérjük végül, még nem döntöttünk de abban már biztosan vagyunk, hogy ez most nagyon óvatos mérlegelést kíván.
10/44 anonim válasza:
Ebben a cikkben azt írják hogy 1,637 ember aznap vagy 2 héten belül meghalt oltás után. Szóval, lehetséges. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!