Betegségem van, így is kötelező ilyen helyzetben iskolába menjek?
Figyelt kérdés
Kiskoromban nagyon odavoltam. izomgyengeségem, tüdőbetegségem stb stb van
Pár éve még pipákat is használtam, szóval ha elkapom a covidot akkor elég rendesen ledönt.
Kötelező így is az iskola?
2021. ápr. 4. 21:32
2/5 anonim válasza:
Sosem volt kötelező, betegség miatt indokolt esetben bárki lehet magántanuló. Persze meg van ennek a hivatalos procedúrája, nem bemondásra működik.
3/5 A kérdező kommentje:
Igen értem, mikor volt a kis enyhítés tanév eleje fele akkor próbáltuk kivizsgáltatni(ilyen papírt szerválni:D) de mivel zárások vannak, nem tudok bejutni a kórházba.
2021. ápr. 4. 21:52
4/5 anonim válasza:
Hivatalosan csak akkor tudnád elintézni, ha egy szakorvos kiállítana a betegségeidről egy papírt/igazolást. E nélkül kötelező, igen.
5/5 A kérdező kommentje:
Jó, de nem fogadnak a kórházba, mindig azt mondják hogy következő hónap, következő hónap...
2021. ápr. 4. 22:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!