Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » SÜRGŐS! Kullancsot találtam,...

SÜRGŐS! Kullancsot találtam, hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Nem vettem észre, hogy van egy a térdemnél, nem csiklandozott, ahogy mászik és nem tudva róla elkezdtem vakargatni magam és kitéptem onnan. Lefertőtlenítettem a helyét betadinnal.

Nagyon pici volt a kullancs, lehet csak az előbb lékelt meg. Illetve nem teljesen fekete, a teste vége barná-narancssárgás(?). Fertőző? Menjek orvoshoz?

2021. ápr. 4. 21:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Én még sose mentem orvoshoz kullancs miatt, pedig elég sokszor szedtem már ki magamból. Igazából nagyon nem is tudna mit csinálni. Ha nagyon aggódsz, hívd fel. Ha később valamelyik kullancs által terjesztett betegség tüneteit észleled, akkor kell mindenképpen felkeresni az orvost.
2021. ápr. 4. 21:36
 2/3 A kérdező kommentje:
Kit? Házi orvost?
2021. ápr. 4. 21:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Első körben igen.
2021. ápr. 4. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!