A háziorvosom szerint az mRNS alapú vakcinák (Pfeizer, Moderna) ki tudja hova csatlakoznak valójában a DNS-hez, így pár éven belül rákot idézve elő. Így hogy szánjam el magam?
Kérj kínait.
Annak nincs ilyen kockázata.
2-es: Eltelt már pár év? Vannak tapasztalataink?
Nincsenek.
Így most lebarmozhatsz vagy isteníthetsz akárkit, később meg áldhatsz vagy átkozhatod ugyanazt a személyt.
És mi van ha neki van igaza?
Kérdező, bennem is voltak hasonló kétségek és valóban, egy még nem használt technológiánál jogosak a kételyek.
Azonban utána olvastam, szakemberek véleményét hallgattam meg és sokféle oldalról próbáltam választ kapni. Ami végül megnyugtatott és tegnap nem is volt gondom azzal, hogy egy ilyen típusú védőoltást kaptam meg.
Az orvosodnak valóban jogosak az érvei, hogy nem ismerjük a hosszútávú hatását ennek a fajta vakcinának, azonban szerintem leegyszerűsítő magyarázat volt ez a "majd lehet hogy rákot okoz". A valóságban - már amennyire laikusként meg tudtam érteni - itt most arról van szó, hogy a hagyományos vakcinában beviszik azt az elölt vírust vagy annak egy darabját ami majd a szervezettel megismerteti, hogy ha a valóságban ilyen fertőzés éri akkor azt le kell győznie és hogy hogyan. A szervezetben keletkezik egy válaszreakció magára a vírusra. Az új vakcina annyiban különbözik a régitől, hogy nem a vírust hanem annak a felépítésének a "térképét" tartalmazza. De maga a szervezet ugyanúgy fog reagálni rá. Mintha a rendőrség nem a bűnözőt látná ami alapján felismerik majd és elkapják, hanem egy személyleírást kapnának róla ujjlenyomattal és az alapján kellene elkapniuk.
Nézd meg ami a linken van, nagyon jól magyaráz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!