Szerintetek a háziorvosok elolvassák az emaileket?
Tegnap tévedésből felhívtak hogy szeretnék e oltást de a végén kiderült hogy tévedésből hívtak engem.
Gondoltam hogy nem zaklatom telefonon, inkább írok egy emailt neki, hogy szeretném tisztázni hogy szeretnék oltást.
Meg van,ezen a weboldalon kell regisztrálni:
jah én már regisztráltam régen és fel is hívtak , hogy szeretnék e oltást. Mondtam hogy igen, erre megkérdezte az asszisztens , hogy szoptatok e még.
Hát mondom neki nem szoptatok, de hát nincs is még gyerkőcöm, csak tervben van. Aztán csak annyit mondott az asszisztens, hogy akkor mindegy és konkrétan rámcsapta a telefont mielőtt megkérdezhettem volna, hogy kb mikor kerülök sorra stb stb. Ne értsetek félre, én el tudom képzelni, hogy mennyire nagy káosz van és hallottam a telefonban is, hogy amikor felvette is közben beszélt valakihez, kapkodott, köszönés nélkül lerakta a telefont én csak attól félek, hogy mi van ha a káosz kellős közepén engem kihúzott a listáról véletlen merthogy felhívott de ugye oltást még sem kaphattam, vagy hogy véletlen kipipált mint akit beoltottak.
Értitek....félek, hogy a fejetlenség közepén valamit véletlen elrontott, mert nem is csodálnám hiszen az egy perces telefonbeszélgetés alatt is levágtam , hogy mekkora káosz uralkodik most náluk.
Szóval ezért írtam a házidokinak, hogy tisztázzam hogy én szeretnék oltást a babaprojekttől függetlenül is, és bár tévedésből hívtak de szeretném tisztázni hogy attól hogy nem vagyok kismama még kérem majd az oltást.
köszönöm, igen remélem...:) csak a nagy káoszban tényleg nem szeretném, ha véletlen kihúznának a listáról, aztán feleslegesen várnék türelmesen...
de szegények igen sajnos tisztában vagyok vele, hogy mennyire káosz lehet, mennyire le vannak terhelve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!