Tudnál/tudnátok segíteni guardian connect szenzorral vagy freestyle libre 2 szenzorral kapcsolatban?
Leginkább a freestyle libre , vagy freestyle libre 2 érdekelne.
Most próbaidőn vagyok a guardian szenzorral, de igazából nem nyerte el a tetszésemet.
Macerásnak tartom a folyamatos kalibrálást, valamint azt, hogy éjjel felébreszt kalibrálás miatt, vagy éppen reggel 6 órakor. ( nagyon rossz alvó vagyok és felébredés után 1,5 órát nézegetek)
Valamint a ragasztás. Utálom. Viszket tőle a bőröm. Megizzadok, kipirosodik,viszket...
Véleményeket,tapasztalatokat szeretnék hallani,esetleg ha mindkettővel volt dolgod,akkor összehasonlítást.

Medtronicos vagyok
A kalibrálás engem nem zavar, napi kb. hármat szoktam: ébredés után, ebéd/vacsora előtt, közvetlenül lefekvés előtt. A lefekvés előtti kalibrálással simán kibírja reggelig, kivéve néha az utolsó napon, amikor már nagyon haldoklik. Kinezio szalaggal ragasztom le, az nem bántja a bőrömet. Igazából megvannak a hülyeségei néha, de én nagyon szeretem, kb. el se tudnám már képzelni az életemet nélküle 😄
Librével személyes tapasztalatom nincs, de úgy látom online, hogy népszerűbb, mint a Medtronic. Nyilván hátránya, hogy Magyarországon bonyolultabb és drágább hozzájutni.
Ha tudsz angolul: r/diabetes r/diabetes_t1 és r/TypeOneDiabetes subredditeket tudom ajánlani, de lehet, hogy van külön Libre-s is. Elég hasznos még Facebookon az "Enlite és Guardian3 szenzor használók" csoport

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!