Szédülésnek ezer oka van. Lehet fül is, mert ott van az egyensúly központ. Lehet ideg, meszesedés bármi. Hogy jut egyből a daganat eszedbe? Annak más tünetei vannak.
2021. ápr. 2. 12:52
2/18 anonim válasza:
Hipochonder vagy, amit pszichológus/pszichiáter kezel.
2021. ápr. 2. 12:53
3/18 anonim válasza:
Háziorvoshoz menj el, nem kell ide azonnal többszázezres vizsgálat. Az agydaganat rendkívül ritka felnőtteknél.
2021. ápr. 2. 12:56
4/18 anonim válasza:
Én mondjuk első körben arra tippelnék hogy nem iszol elég folyadékot és azért szédelegsz.
2021. ápr. 2. 13:03
5/18 anonim válasza:
#3 Nem biztos, hogy felnőtt.
Ezer oka lehet. Most az időjárásra is rá lehet fogni. Valami vitaminhiány lehet, ha nagyon okot kéne keresni, de hívd fel a háziorvost és próbáljatok meg pár dolgot. Az agydaganat már leterített volna hetek alatt. Durva hányásos rohamaid lettek volna, egész nap feküdnél, nem írtad volna ide ki, nyugi.
2021. ápr. 2. 13:12
6/18 anonim válasza:
Jesszusom,nem kell egyből a legrosszabbakra gondolni.
2021. ápr. 2. 13:13
7/18 anonim válasza:
Vérnyomásprobléma is lehet, meg az összes előttem felsorolt. Honnan jött pont at agydaganat?
2021. ápr. 2. 13:17
8/18 anonim válasza:
Minden napon megkérdezed??? :D
2021. ápr. 2. 13:17
9/18 anonim válasza:
5!
10 éves már biztosan elmúlt, márpedig az agydaganat kosgyermekeknel gyakori.n
2021. ápr. 2. 13:18
10/18 A kérdező kommentje:
Köszi a vàlaszokat!
21 éves vagyok, voltam házirovosnál,aki úgy érzem nem vett komolyan.
Kérdezgetett ,hogy nem e élek stresszes életet. Hàt egyetemre járok mellette dolgozok, és rögtön mondta, hogy a stressz miatt van😅
A stressz szerintem okoz hetekig szédülést, gyengeség érzetet.
Mik akkor az agydaganat tünetei ,ha nem ez? Beírtam googlbe rögtön a szédülést hozta fel..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!