Holnaptól nem iszok semmi üdítőt, nem eszek csokit, nem eszek gyorskaját, reggelente eljárok futni. Holnaptól!! Milyen dolgokat fogok tapasztalni? Jobb lesz az alakom? Vagy egészségesebb leszek? 16f 173cm 63 kg
Ha ezt a dolgot évekig tudod tartani, akkor igen. Azt tanácsolnám, hogy ne ilyen radikális, hirtelen változásokat csinálj. Én is voltam tini, még emlékszem, milyen. De hidd el, többre mész vele, ha csak kicsi, egyszerű változtatásokat csinálsz, szépen lassan, egyre többet, hónapok alatt.
Ha ezt elkezded, akkor csak elveszi a kedved majd az, hogy most nem megy és egy-két nap alatt semmi látványos változás nincs. Kicsit türelmesebben
En azt ajanlom, hogy a szenhidratot csokkentsd, a feherje-zsir-rost novekedjen es heti max 2 etkezes utan (pl. Kedden es szombaton ebed utan) egyel egy szelet sutit vagy csokit. Igy nem lesz drasztikus sem az atvaltas es ha x naponta megemeled picit a ch bevitelt, akkor konnyebben fogsz fogyni. A baratom tavaly ilyenkor dobott le 23kg-t, ezekkel a tanacsokkal,csak kicsit reszletesebben nekiultunk az etrendjenek.
A te sulyod teljesen normalis, igy hasznos szenhidratokkal lasd el a szervezeted futas elott! Es mindenkepp nyujts futas vegen, elotte meg melegits be, ne sajnald az idot :)
Gondolom arra gondolsz, hogy este volt, és?
Én még ennél később szoktam nekiállni a nagy kajálásnak, mert akkor van nyugalom...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!