Lehetséges hogy vérrög keletkezett bennem?
Figyelt kérdés
Hajlamos vagyok túlaggódni a dolgokat és most elkaptam a covidot de már a 6. Napon vagyok és végig éreztem ízeket meg max hőemelkedesem volt. Most már csak fáradékony vagyok meg folyik az orrom.
De a combom egy helyen hasogat és valamiért nem tudom kitörölni a a fejeből a gondolatot, hogy vérrögöm van... 18 éves vagyok és elég sovány...nem magas a koleszterinem de sok húst eszek, a lábam nem dagad és nem látszik rajta semmi. Szerintetek érdemes aggódnom?
2021. márc. 31. 20:13
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a lényegre törő válaszokat... Jó belegonsolni, hogy ilyen kedves emberek is vannak
2021. márc. 31. 20:19
4/5 anonim válasza:
Ha csak nemleges valaszokat varsz, akkor mi ertelme a kerdesnek? Alapbol tudod, hogy baromsagokat beszelsz.
5/5 anonim válasza:
jó b+, akkor nem vérrög! Most jobb?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!