Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Honnan tudja a WHO, hogy hogy...

Honnan tudja a WHO, hogy hogy ősz környékén indul a 4.hullám és erősebb lesz mint a 3.?

Figyelt kérdés

2021. márc. 29. 20:51
 1/6 anonim ***** válasza:
2%
Mert vannak járványtani ismereteik.
2021. márc. 29. 20:56
 2/6 anonim ***** válasza:
22%

Mégis hol írják ezt??? Ha nem oltanánk, akkor valóban lehetne erre számítani a szezonalitás miatt. Afrikában, szegény országokban, akik még nem jutottak oltáshoz és az őszig se föltétlen fognak, esetleg lehet erre számítani.

Azt sem tudjuk még biztosan, hogy meddig véd az oltás, így ősszel jöHET egy újabb hullám, de azért nem ez a várható. Persze újságíróknál a jöHET az egy másodperc alatt átváltozik arra, hogy jönni fog vagy várhatóan jön.

2021. márc. 29. 20:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem sehol nem írtak ilyet.
2021. márc. 29. 21:38
 4/6 anonim ***** válasza:
90%
Én se olvastam még ilyet, de még ha most nem is mondják hogy ne vegyék el az emberek életkedvét, várható lesz, oltás ide vagy oda.
2021. márc. 29. 21:49
 5/6 anonim válasza:
81%
Én olvastam ilyet, ősszel jön a negyedik cirkusz, mert így akarják az embereket belekényszeríteni az oltásba.
2021. márc. 30. 16:06
 6/6 anonim válasza:
82%
Ez egy politikai vírus, menetrend szerint jön-megy.
2021. márc. 30. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!