Mennyire fáj a fogmutet gyulladt fog esetén? Kibirható?
Az van hogy a lég elől lévő fogamat fogják kimüteni, fentről. Vajon a zsibbaszto mennyire fáj fent elől? Amúgy gyulladt fognal hat a zsibbaszto?
Hova és hány injekciót fogok kapni. És az van hogy borzasztóan félek a tűtöl és a fájdalomtól és nagyon kicsi a fájdalom küszöböm.
Már az injekciókat is zselével érzéstelenített helyre kapd, az ínybe és a szájpadlásba, de nem lesz kellemes.
Hogy mennyire hatékony, az attól függ, hogy hol van a gyulladás, és milyen mértékű. Lehet, hogy semmit nem fogsz érezni, lehet hogy fájni fog.
2 köszi
De akihez én járok az nem használ ilyen gélt. Eléggé be van gyulladva a fogam körül és a fogam is be van.
Nem fogsz belehalni.
Nekem gyulladt gyökerű bölcs.fogat szedtek ki. Egy ponton volt marha kellemetlen, ott fájt, ahogy húzta, de ez van. A pár napig szedek antibiotiumot nem volt opció, sos műteni kellett, mert kettétört.
Hát nálam se opció a pár napig szedek antibiotikumot.
Azt mondta az orvos hogy ez már sürgős eset nem lehet csak úgy halogatni.
Mára volt is idopontom de nem mentem el.
Akkor viseld a következményeit.
Na az lesz majd igazán durva.
Hát tudom hogy nem lesz kellemes mert már így is úgy fáj hogy éjjel nem tudok aludni tőle és enni se nagyon .
De félreértés ne essék azért nem mentem el mert egész nap rosszul voltam és délutánra már annyira rosszul voltam hogy anyum ki kellett hívja a mentőt.
Most jelenleg is infúzióval fekszem a sürgősségin.
Hát nem tudom ki mit hisz de telleg jól lett volna elmenni és megszabadulni a fájdalomtól de nem tudtam.
De nagyon remélem hogy minél hamarabb ki kerülök innen és akkor el megyek rögtön. Addig is itt kérek valami fájdalom csillapítot
De amúgy nem tudja valaki hogy sürgősségin van e szájsebész vagy valaki aki megcsinálja.
Nagyon rosszul vagyok így is és még ez a fogfajas is rá tesz egy lapáttal.
Szeretnék már meg szabadulni ettől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!