Mi a véleményetek arról, hogy etilén-oxiddal sterilizálják a teszteket? Kell tőle félnünk?
Nem vagyok pánikolós, de ettől most kicsit megijedtem.
Van okunk félni emiatt? Ha valakit tesztelnek a határnál, mikor jön haza, elutasíthatja ezt a fajta tesztet, kérhet mást, mondjuk amit vérből szűrnek? Vagy ez az egyetlen megoldás? Mi van akkor, ha elutasítja a tesztet arra hivatkozva, hogy nem szeretné, hogy etilén-oxiddal turkáljanak az orrában, de kijelenti, hogy másfajta tesztnek alá vetné magát?
*Nem vitát szeretnék indítani, mégegyszer mondom, a kérdés azért jött létre, mert már az agyamra megy ez az egész, és most kicsit megijedtem. Nem magamat féltem, én nem megyek sehova, a Németországban élő szeretteim féltem, akik nemsokára jönnek haza. :)
#11: miért lenne ostoba a kérdező?! És miért kell leostobázni, csak mert feltett egy kérdést a gyakorin, ami a kérdések feltevésének a helye?!
Csak az kérdez, aki gondolkodik.
Nyilván az elnyomó rendszer jobban szereti a birkákat.., ezért zavaró, ha vki kínos kérdést mer feltenni.
Te meg a másik rettegő vagy. Gondolom iszol alkoholt. Tudod, hogy az méreg és acetonná alakítja a májad? És tudod a cukorról, hogy idegméreg? Tudod a lisztről, hogy irritálja a bélbolyhokat? Tudod az utcai levegőről, hogy tele van 2.5 mikrométeres rákkeltő szálló porral és nitrogén oxiddal? Tudod, hogy a csapvíz tele van mikroműanyagokkal?
Nagyapám amúgy megfulladt a dinitrogén-oxidtól, és évente több ezer ember hal bele dinitrogén-oxid mérgezésbe, mégis minden nap használjuk! :(
#17: nagyon vicces vagy! :) Nyilvánvaló, hogy teljesen kiiktatni nem lehet a mérgeket, de törekedni lehet és kell is a csökkentésükre.
Ezért jogos a feltett kérdés is és nem szerencsés elbagatellizálni, nevetségessé tenni egy létező problémát..!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!