Tinikorban nagyon izzad az ember?
Probáld ki a következő szert:Solutio antisudorica,500 Ft körül van vény nélkül kapható.Nekem is tiniként kezdett el erősen izzadni a hónajam és a mai napig azt hittem ezek a hormonok.Kiprobáltam és azóta nem üt át a polómon az izzadság,nem vagyok büdi.
Sérült v. aznap borotvált hónajon nem szabad használni,mert csiphet,egy kis vatta pálcára teszel a szerből kevesett beecseteled a hónajad,vagy ahol még izzadsz eset fürdés után és másnap simán sprayt haszhálsz.Én másnap már nem izzadtam és elég nekem 2hetente 1 szer használnom.Ha másnap te se izzadnál úgy akkor majd kitapasztalod hogy mennyit kell használnod.
Sokaknak bejött,probáld ki.Tudod az izzadást a bacik is okozzák amik megtelepednek a hónajmirigy környékén.
Bár lány vagyok, de a hátam nekem is szokott izzadni, de nem annyira, hogy meglátszódjon. Gondolj arra, hogy nyár van, meleg van ez a természetes, szerintem senki sem fo hülyének nézni ezmiatt! :)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!