Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A tartásjavító pánt tényleg...

A tartásjavító pánt tényleg segít?

Figyelt kérdés

Találtam interneten, és nem olyan drágák, van egy kisebb gerincferdülésem, de már elég régen fent áll. Gyerekként nem érdekelt, most viszont részletesen utána olvastam, és nagyon bepànikoltam. Edzek egyesületben, de amellett még itthon szeretnék külön gerincjavító gyakorlatokat csinálni, és talán még egy tartásjavító pàntot is beszerzek. A kérdésem már csak az, hogy ez tényleg használ? Küldenétek nekem linket, hogy milyet érdemes venni?

Műtettni semmiképp nem akarom, mert a továbbtanulásban erősen hátrány lenne, hogy volt már egy ilyen komoly műtétem.

Lány vagyok, ha számít valamit.

2021. márc. 25. 03:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne!! Ezzel csak éred el, hogy leveszed a terhelést a hát izmairól és áthelyezed a pántra. Ha sokat hordod, emiatt gyengülni fognak ami számodra hátrány...bár az edzés talán kompenzálna de én akkor sem javasolnám.
2021. márc. 25. 05:19
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem segített.
2021. márc. 25. 06:15
 3/7 anonim ***** válasza:

Az első válaszoló nagyon igazat ír! Sokat artasz tartasjavitoval.

Gyogytornaval kell helyretenni, gyogytornaszhoz menj el és kérd ki a véleményét, betanitja neked a számodra legideálisabb tornát és ha naponta-2 naponta csinálod, akkor nagyon sokat tudsz rajta javítani.

2021. márc. 25. 08:33
 4/7 anonim ***** válasza:
#2 segít, ameddig rajtad van....az erősítés a legjobb és leghatékonyabb megoldás.
2021. márc. 25. 08:56
 5/7 A kérdező kommentje:
A gyógytornász nagyon drága, nincs rá pénzem. :/ Most egyébként sem hiszen, hogy fogadna. Küzdősportolok, minden edzésen dolgozunk hátra is. Meg néztem itthonra hátizom erősítő gyakorlatokat, egyelőre csinálom azt, aztán ha valahonnan lesz pénzem elmegyek gyógytornàszhoz.
2021. márc. 25. 16:10
 6/7 anonim válasza:
100%

Nekem van, de nem segít semmit.. a vállaimat hátrahúzza, de attól még ugyanolyan görbe marad a gerincem.. (nagyok a melleim és rossz a testtartásom) ortopédiára több éve járok, nem csinál igazából semmit...

Nekem az vált be, hogy minden barátomnak mondtam, hogy ha be vagyok görnyedve, szóljanak hogy húzzam ki magam és csapjanak egy nagyot a hátam közepébe (kis g*ciket csak így tudtam rávenni hogy figyeljenek a szadisták xdd) minek az ellenség ha vannak barátaim

2021. márc. 25. 19:38
 7/7 A kérdező kommentje:
Ez nagyon hatos! Legalább hatásos! 😁 Ezt lehet én is bevezetem.
2021. márc. 25. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!