Neurologus Tepernipet írt fel migrénre. Aki szedte, nektek bevált?? Csökkent a fájdalom vagy a migrén számai?
Figyelt kérdés
Calviniát kaptam mellé.
Teperinepől egy hétig napi egyet kell bevenni, utána napi kettő szemet.
Nem sok ez?? 2x25 mg.
2021. márc. 24. 16:04
1/3 anonim válasza:
A teperin egy regi tipusu antidepresszans amineke gy mellekhatasa hogy tagitja az ereket.
Ez ugy mukodik tudtommal, hogy ha nem vagy depis es ugy kapsz antidepit,az nem tesz semmit, ha depis vagy,akkor jo esetben segit. Te ezt most kifejezetten a mellekhatasa miatt kaptad,ami jol jon a migren ellen.
Probald ki, nem szivatasbol irta ezt igy fel, hanem, hogy segitsen neked. Most eleg brutal frontok vonulnak, nem tudom, hogy neked az ront e a migreneden, en biztod kiprobalnam es nem hagynam magam szenvedni.
Jobbulast!
2/3 anonim válasza:
Sajnos nekem egyetlen megelőző gyógyszer sem vált be, maradt a rohamoldó. De ki kell próbálni!
3/3 anonim válasza:
Ja es meg annyi hogy nagyon almosithat a teperin
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!