Covid elleni oltás függ a regisztráció időpontjától?
Figyelt kérdés
Idős személy, ha nem rég lett regisztrálva, akkor nem kerül sorra mostanában, amikor az ő korcsoportját oltják általában?2021. márc. 22. 18:07
1/5 anonim válasza:
De, sorra kerül, hiszen most pont az ő korosztálya van soron.
2/5 anonim válasza:
Bárki sorra kerülhet bármikor. Hisz remekül működik a nemzeti milliárdokból kiépített oltási regisztrációs terv.
3/5 anonim válasza:
A rendszer egy káosz. Ismerek 30-40 éveseket akik be vannak oltva, idős beteg szüleim pedig december óta várják hogy sorra kerüljenek. Hiába.
Szóval szeretném én is tudni mi számít, de még nem jöttem rá.
4/5 anonim válasza:
Amennyire én átlátom a rendszert, elsősorban most azokat oltják, akik vagy nagyon idősek, vagy betegség miatt kockázati csoportban vannak. Ez alapján ha idős és bekerül a rendszerbe, rögtön oltják. Nagynéném még nincs 60, de beteg, úgyhogy jelentkezés után 2 héttel már be is oltották. Azok az ismerőseim, akik fiatalabbak és nincs komolyabb betegségük csak a munkájuk miatt kaptak. Amúgy a nagyon idős emberek lehet azért nem lettek még beoltva, mert csak a Pfizert kaphatják valamiért és abból kevesebb jön.
5/5 anonim válasza:
4-esnek: Szüleim 60-65 év közötti krónikus betegek. Eszerint már sorra kellett volna kerülniük. Igencsak bosszantó ha valaki más meg két héttel a regisztráció után oltva van. Ők hónapok óta várnak. Valami gebasz van ebben a rendszerben. (3-as vagyok)
A beoltott fiatalabb ismerőseimnek se betegsége nincs, se munkája nem indokolja hogy hamarabb sorra kerüljön. Egyszerűen beszervezte őket a házi doki. Nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!