Covid alatt puszilkodtok?
Figyelt kérdés
Észrevettem,hogy sokan (főleg fiatalabb korosztály) nem törődik azzal, hogy minimalizálják a személyesebb kontaktusokat (pl:puszi és ölelés)...Pl: ha találkoznak/ köszönnek vagy ajándék adnak/fogadnak adnak puszit ugyanúgy mintha nem lenne jelen a vírus! Ti hogy vagytok ezzel? Sokan alapból nem puszisak,de valakinek pedig nehéz megszokni,sőt vhol sértésnek veszik,ha nem adsz!2021. márc. 20. 01:28
11/16 anonim válasza:
10, majd én megfosztalak. Mondjuk ilyen hozzáállással ha a szomszédom lennél, addig rugdosnálak amíg mozogsz, függetlenül hogy fiú vagy lány vagy.
12/16 anonim válasza:
#11 De egy rosszindulatú pöcs vagy
14/16 anonim válasza:
11. Mire fel? Csak mert nem hagyom magam megfélemlíteni, és nem élek rettegve? Hát ha ez bűn akkor gratulálok.
Én senkire nem kényszerítek semmit, aki akar köszön aki nem akar az nem. Se közel, se távol SENKIt nem ismerek személyesen aki covidos lett volna. Emellett minden szabályt ami van mégis betartok, mert se kedvem se pénzem büntetést fizetni, nem én vagyok az aki a hülye semmitérő szájkosarat képtelen ráhúzni az orrára. Rengeteg ilyet látok az utcán, tömegközlekedésen is, de azért én vagyok a rossz ugye? Hát hogyne persze😂😂. És igen, bezárni sem hagyom magam. Aki igen, az ő dolga.
15/16 anonim válasza:
A férjemmel igen, mással nem. De azokkal a rokonokkal, akik már be vannak oltva, pár hét után vissza fogunk térni a puszihoz is. Félig már én is be vagyok szerencsére.
16/16 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Kérdezhetem,hogy mit dolgozol?
2021. ápr. 11. 23:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!