Mi lehet a baj, hogy folyton minden helyzetben izzadok?
Olvasd el ezt és ha magadra ismersz benne akkor bizony szociális fóbiás vagy.
Lehet önértékelési zavarod is van, ha így van és magadat alacsonyabb rendünek tartod másoktól, például osztálytársaidtól, akkor gondolj arra, hogy ők is emberek, ugyan olyanok mint te, ők is ugyan úgy izgulnak felelés közben, ők is megtudják csinálni, és te miért ne tudnád?!, nem vagy rosszabb senkinél sem.
Reméllem segíthettem.Egy kis ego nem árt.:)
2.vagyok
Szerintem először magadat kell elfogadnod, megértened hogy 1vagy a több milliárdból, mindenkinek vannak hibái, mindenki izgul valamennyire ha új dolog történik vele(legyen az egy uj kapcsolat vagy egy új osztály), szóval nem te vagy egyedül aki izgulsz, csak te túl sokat agyalsz ezen.Először is kezd el kissebb dolgokkal az önbizalmad építését, például ha valaki az utcán megbámul, akkor nézz a szemébe és bámuld vissza, aztán abba fogja hagyni hidd el.Vagy ha felelsz , ne arra gondolj hogy mikor lesz már vége meg hogy mindenki téged néz, hanem arra hogy előtted hányan lefeleltek már ebből és nem volt semmi problémájuk, akkor neked miért lenne?te is tudod az anyagot(remélem:)),akkor meg?Miért kéne izgulni, az meg hogy néznek, az kit érdekel, utánad lefelel a kis jóska aztán azt fogja nézni mindenki, ennyi.
Szerintem kezdj el olan helyzetekbe keveredni,amiben többen vagytok, például menj el mozizni egyik haveroddal és az ő haverjával akit te nem ismersz, aztán lehet ő lesz az egyik legjobb barátod, kezdj ismerkedni bátran, a boltba ne félj megkérdezni az eladót hogy hol találod a popcornt pl, hanem menj oda és magabiztosan beszélj hozzá, ne motyogj, beszélj érthetően hangosan(ne ordits aztért:))HA valaki elhív valahova mondj IGEN-t, és így akarattal olyan helyzetekbe csöppensz,ahol nem lehet fojton izgulni, lazulj el, és szépen lassan el fog tűnni ez a fóbiád.Csak azt ne csináld hogy otthon ülsz és elzárod magadtól a világot, mert akkor garantálom hogy egy magányos,magát lenéző senki leszel,akinek se barátja se családja nem lesz, mert ki akar egy idegroncsal lenni?
Szóval: Csak lazán.:)
Reméllem tudtam segíteni.:)
Megint én(előző)
Egyébként, én most megyek új iskolába(középsuliba), és elhiheted hogy én is be vagyok "tojva" kicsit, de ha rámjön ez a hülyeség hogy "mi lesz ha senki sem kedvel, mi lesz ha ez lesz mi lesz ha az lesz.." akkor mindig abba hagyom az agyalást és arra gondolok, hogy ott mindenkinek új lesz ez, senki sem ismer senkit, és mindenki izgatott lesz azért, nem csak én, szóval a lényeg hogy adjam ön magam és majd ott kialakul minden, nem fogom ezen törni a fejem ezen a csodás nyáron.:)
te nagyon értesz ehhez. köszi megprobálok
de akkor az izzadás is eltűnik?
Nem értek hozzá különösebben, csak én is néha izgulok, de így már szinte soha, önértékelési problémám biztosan volt, de letudtam küzdeni.
Az ízzadás el fog tünni, ha már megszoktad az emberek közelségét, szerintem.Lehet először még kiver a víz, de aztán ahogy ismerkedsz ugy lazulsz.
Sok sikert, ne légy ilyen félénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!