Van valami nagyon jól bevált samponotok erős korpásodás ellen? Akár gyógyszertári, nem baj, ha drága.
Figyelt kérdés
2021. márc. 18. 20:43
1/4 anonim válasza:
Sellon korpásodás elleni sampon.
2/4 anonim válasza:
En sorra vettem es teszteltem azokat a samponokat, amiken azt irja hogy korpasodas ellen. Igazabol egyik sem hozta a vart hatast, hisz szaritjak a fejbort. Nekem eddig ami a legjobban bevalt, ha normal hajra valo herbaria csalan sampont vettem vagy barmilyen egyszeru samponba beletettem kicsi teafa olajat. Persze az sem mindegy, hogy zsiros vagy szaraz korparol van szo
3/4 A kérdező kommentje:
#2 én is ugyanúgy vagyok vele :( Egyik sem vált be. Zsíros korpa.
2021. márc. 18. 22:31
4/4 anonim válasza:
Nekem csak ezek, illetve amikor a boromre kellett szednem borgyogyasz altal felirt medinacot, akkor képzeld hetente 1x eleg volt hajat mosnom es 5 napig kiengedve tudtam hordani (maskor 24-36 oran belul muszaj osszefognom)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!